• Kia Ora Wellnessmassage Kia Ora Wellnessmassage Kia Ora Wellnessmassage

    Kia Ora Wellnessmassage

 

Wij maken ons HART voor Gelderse ondernemers. Daarom bieden we hen graag extra zichtbaarheid, gratis en voor niks. Vandaag in de spotlight: Kia Ora Wellnessmassage.

Kun je iets vertellen over Kia Ora Wellnessmassage? "Kia Ora Wellnessmassage past perfect bij mij en mijn bedrijf. Niet alleen vanwege mijn naam, maar ook vanwege de mooie betekenis. Het is een groet in het Maori en letterlijk vertaalt betekent het goede gezondheid/wees gezond, maar het wordt ook als welkomst- en afscheidsgroet gebruikt. Een goede ontspannende massage draagt bij aan je gezondheid, wat helaas nog steeds onderschat wordt."

Lees verder na de foto

Wat onderscheid je bedrijf van anderen? "Ik kom bij jou thuis voor de massage. Alles wordt geregeld voor jouw ultieme ontspanningsmoment. Niet alleen de massagetafel wordt meegenomen. Ook een ontspannen muziekje, een fijne geur en heerlijk zachte handdoeken. Het fijne van een massage thuis krijgen, is dat je daarna in die bubbel kunt blijven. Aan een momentje van nagenieten wordt ook gedacht.

Of je dit nu een uurtje tussen het werken door doet om op te laden, in de avonduren als je kinderen op bed liggen of gewoon midden op de dag omdat je zin hebt in een momentje me-time, je hebt zelf geen reistijd. Uiteraard wordt alles weer netjes achter gelaten, zodat jij fijn in die ontspannen modus kunt blijven.

Daarnaast ben ik in het bezit van een geldige NGS-licentie. Hiermee voldoe ik aan de kwaliteitseisen die zij daaraan stellen. Om deze geldig te houden, moet ik mij blijven scholen om zo deze kwaliteit hoog te kunnen houden."

Lees verder na de foto

Waarom doe je wat je doet? "Na jaren in het kappersvak te hebben gewerkt, werd het tijd voor mij voor iets nieuws. Ik startte de opleiding tot wellnessmasseur en ging verder uitwerken hoe ik hierin wilde werken. Wanneer ik zelf naar de masseur ging en helemaal ontspannen van de massagetafel af kwam, baalde ik altijd dat ik weer in die koude auto gefocust op het verkeer, naar huis toe moest rijden. Dit wilde ik anders. Wél dezelfde beleving, maar dan op de plek waar jij dat zelf graag wil!"

Wat is je connectie met Omroep Gelderland? "Ik volg Omroep Gelderland op Social Media."

Meer informatie over Kia Ora Wellnessmasage is te vinden op www.kiaorawellnessmassage.nl en www.instagram.com/kia_ora_wellnessmassage. Je kunt ook appen of bellen voor vragen of een afspraak maken op 06 – 16 95 91 76.

  • Deel dit artikel
Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer