• Gerritsen Grafmonumenten Gerritsen Grafmonumenten Gerritsen Grafmonumenten

    Gerritsen Grafmonumenten

 

Wij maken ons HART voor Gelderse ondernemers. Daarom bieden we hen graag extra zichtbaarheid, gratis en voor niks. Vandaag in de spotlight: Gerritsen Grafmonumenten.

Erna Bosch over Gerritsen Grafmonumenten: “Gerritsen Grafmonumenten – een familiebedrijf opgericht in 2006 – levert grafstenen in verschillende materialen, vormen en kleuren. Naast graniet, marmer, leisteen en glas zijn er ook combinaties van materialen mogelijk. Wij kunnen eigen ideeën prima vormgeven en vinden het een uitdaging om samen met de nabestaanden iets heel persoonlijks te creëren. In de showroom en –tuin zijn vele grafmonumenten op voorraad aanwezig. Daarbij leveren we snel vanuit de werkplaats, door vakmensen met jarenlange ervaring.”

Wat onderscheidt je bedrijf van anderen?
“We hebben een eigen werkplaats en ons vakkundige personeel maakt alles vanuit één locatie. Wij ontwerpen, bouwen en plaatsen grafmonumenten van duurzame materialen. Ook bieden we onderhoudsabonnementen om klanten optimale ondersteuning te bieden. Daarbij zijn we een kleinschalige onderneming met allround-medewerkers.”

Lees verder na de foto ...

Waarom doe je wat je doet?
“Het persoonlijke contact met klanten in een kwetsbare periode is een uitdaging. We proberen klanten zo goed mogelijk te ondersteunen. Bovendien is natuursteen een prachtig product om mee te werken en is ieder mens uniek, net als een grafmonument dat kan zijn. Juist met een heel klein detail zoals een versiering of een gedicht bij de tekst.”

Waar kunnen we je bedrijf vinden?
“Dambroek 10a, 7223 BV in Baak. Ook huisbezoek is mogelijk en afspraken kunnen op alle dagen van de week gemaakt worden. We hebben zeker geen 9 tot 5 mentaliteit.”

Wat is je connectie met Omroep Gelderland?
“Wij adverteren met regelmaat bij Omroep Gelderland en krijgen altijd veel positieve reacties van klanten. Jaren geleden heb ik een rondleiding bij de omroep en dat was echt heel leerzaam en inspirerend.”

Heeft de coronacrisis het bedrijf beïnvloed?
“Door de coronacrisis hebben we gemerkt dat klanten het best spannend vinden om onze showroom te bezoeken. In de regel hebben we te maken met ouderen en dus kwetsbare mensen. Maar wanneer we uitleggen dat in onze ruime showroom prima 1,5 meter afstand is te hanteren, neemt dat al een drempel weg. En doordat we momenteel alleen maar op afspraak werken hebben we ook altijd alle tijd en aandacht voor de familie.”

* fotocredits: Gerritsen Grafmonumenten

  • Deel dit artikel
Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer