• DG vastgoedstyling DG vastgoedstyling DG vastgoedstyling

    DG vastgoedstyling

 

Wij maken ons HART voor Gelderse ondernemers. Daarom bieden we hen graag extra zichtbaarheid, gratis en voor niks. Vandaag in de spotlight: DG vastgoedstyling.

Desiree Jansen & Gérelle Driessen over DG vastgoedstyling: “DG vastgoedstyling zorgt voor de optimale sfeer en beleving bij de presentatie van je woning bij verkoop. Daardoor verkoop je de woning niet alleen sneller maar ook beter, je haalt het maximale uit de verkoopprijs. Wij kunnen de klant of makelaar compleet ontzorgen van A tot Z, dus van een ontruiming, schoonmaak en van een basisstyling complete meubelverhuur uit eigen beheer.

Daarnaast geven we ook kleur en Interieuradvies voor je woning of je bedrijfspand, geen 13 in dozijn maar afgestemd op persoonlijke behoefte en doel van de ruimte. Als de sfeer en beleving goed is gaat de kwaliteit van leven en welzijn ook omhoog.”

Wat onderscheidt jullie bedrijf van anderen?
“Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in verkoop en presentatie. Daarbij weten wij heel  goed wat wel en niet nodig is bij de verkoop van een woning. De presentatie is een marketingtool. Ook vinden we persoonlijk contact en ontzorgen op maat belangrijk en doen we wat we beloven. Door onze deskundigheid en professionele ervaring zorgen we voor een voorstel op maat, geen standaard advies van een ‘Pinterest-stylist’.

Lees verder na de foto ...

Waarom doen jullie wat jullie doen?
“Wij – Desiree en Gerelle – zijn beiden al jaren geïnteresseerd in woningen, interieur en kleur. Na  onze opleiding zijn we ieder onze eigen weg gegaan, in de verkoop en horeca. Maar het bleef kriebelen. We werden vaak om interieuradvies gevraagd en bij het kijken op Funda was het soms tenenkrommend wat we tegenkwamen. Beiden dachten we: dit moet beter! Ook helpen we allebei graag mensen.

Vijf jaar geleden zijn we daarom ons bedrijf gestart: DG vastgoedstyling. De combinatie met ervaring in verkoop, presentatie, styling en binnenhuisarchitectuur kwam goed van pas. De ervaringen van Gerelle uit de zorg die ze de jaren daarvoor heeft opgedaan heeft er mede voor gezorgd dat we sinds kort ook de opruimcoach-dienst aanbieden. 

Wij zijn overal voor gediplomeerd of gecertificeerd, daarmee maken we als professionals echt het verschil. En zeg nou zelf, wat is nou leuker dat je met jouw presentatie de woning voor 30.000 of meer kan verkopen of een  woon- of bedrijfsruimte kan inrichten waarbij de opdrachtgever alleen maar blij van wordt?!”

Waar kunnen we het bedrijf vinden?
Wij hebben geen winkel of kantoorpand. Omdat we meestal bij de klant zijn. Online kan je ons vinden via de website www.dgvastgoedstyling.nl, facebook en bij BNI Orion in Nijmegen.”

Lees verder na de foto ...

Wat is jullie connectie met Omroep Gelderland?
Tijdens de ontbijt-netwerkbijeenkomst van BNI Orion  was Anita van Omroep Gelderland bij ons als gast. Ze was zo enthousiast en positief verrast dat ze vroeg of wij op de spotlight pagina willen staan. Daarnaast ben ik (Desiree) als geboren Nijmegenaar opgeroeid met omroep Gelderland en regelmatig met de 4-daagse in beeld geweest.”

Heeft de coronacrisis het bedrijf beïnvloed?
“Ja, die heeft zeker veel impact gehad. Bijvoorbeeld door woningen die toch niet in de verkoop gingen, waardoor de opdracht werd ingetrokken. Al snel lag alles stil. In ons vak is persoonlijk contact en werken op locatie een must. De eerste helft van 2020 was dan ook een drama qua inkomsten. Die zomer was het wel weer megadruk, en ook daarna stortte bij ons de business zo goed als in.

Wij zijn in het begin van de crisis gestart met online intakes zodat we minimaal contact hadden met bijvoorbeeld de verkopers van een woning. Bij de styling hielden we uiteraard rekening met de regels van het RIVM. Daarnaast hebben we onze folders en website aangepakt en is Gerelle begonnen met de opruimcoach-opleiding. Kleur- en stylingadviezen presenteerden we online of als het echt niet anders kon op locatie, rekening houdend met de maatregelen. Deze tijd gaf ons dus wel de ruimte om nieuwe dingen op te pakken. Nu is het tijd om de bank weer te vullen, want die is zo goed als leeg. Steun van de overheid is hierin helaas een roze olifant.”

*Foto's: DG vastgoedstyling

  • Deel dit artikel
Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer