• Zomer in Gelderland 2023 wordt weer een groot feest! Zomer in Gelderland 2023 wordt weer een groot feest! Zomer in Gelderland 2023 wordt weer een groot feest!
 
  • Home
  • Nieuws
  • Zomer in Gelderland 2023 wordt weer een groot feest!

Zomer in Gelderland trekt er weer op uit in augustus! Drie weken lang gaan presentatoren Frank Oosterwegel en Lisanne Halleriet de provincie in om een heleboel leuke dorpen, steden en buurtschappen op de kaart te zetten. Met de grote vraag: wat is de ‘Mooiste plaats van Gelderland’?

De Zomer in Gelderland-karavaan met Frank Oosterwegel en Lisanne Halleriet trekt van 7 t/m 25 augustus door Gelderland. In elke plaats die we bezoeken strijdt een team van tien bewoners om geld op te halen voor een goed doel dat zij zelf kiezen. We komen dit seizoen op de volgende plekken:

Week 1 

Maandag 7 augustus Wilp-Achterhoek 

Dinsdag 8 augustus Angeren

Woensdag 9 augustus De Haart 

Donderdag 10 augustus Rekken 

Vrijdag 11 augustus Maurik

 

Week 2 

Maandag 14 augustus Wadenoijen 

Dinsdag 15 augustus Wijchen 

Woensdag 16 augustus Dale 

Donderdag 17 augustus Zuuk 

Vrijdag 18 augustus Braamt

 

Week 3 

Maandag 21 augustus Oosterbeek 

Dinsdag 22 augustus Vierakker-Wichmond 

Woensdag 23 augustus Epse 

Donderdag 24 augustus Kootwijkerbroek 

Vrijdag 25 augustus Kilder

Het wordt weer een feest als vanouds! Kom jouw team aanmoedigen. Kijk op zomer.gld.nl voor alle exacte locaties en adressen. Iedereen is de hele dag welkom om de deelnemers toe te juichen en te helpen, vanaf 17.30 uur loop je binnen voor de Tv-uitzending.

 De dag van jouw plaats
Ieder dorp, stadje of buurtschap staat gedurende een hele dag in de schijnwerpers. Een radioverslaggever doet verslag voor Radio Gelderland en ook op de Facebookpagina van Zomer in Gelderland plaatsen we de hele dag door updates. Om 18.15 uur is op TV Gelderland live de uitzending van die dag te zien. Hierin wordt onder meer het opgehaalde geldbedrag en de tussenstand in de strijd om de titel ‘Mooiste plaats van Gelderland’ onthuld.

Zomer in Gelderland is van 7 t/m 25 augustus iedere werkdag om 18.15 uur te zien op TV Gelderland (daarna elk uur herhaald). Uitzending gemist? Alle afleveringen zijn terug te bekijken via Uitzending Gemist.

  • Deel dit artikel
Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer