• Voorspel de WK-uitslagen van Oranje en maak kans op een verdubbeling van uw reclamecampagne! Voorspel de WK-uitslagen van Oranje en maak kans op een verdubbeling van uw reclamecampagne! Voorspel de WK-uitslagen van Oranje en maak kans op een verdubbeling van uw reclamecampagne!

    Voorspel de WK-uitslagen van Oranje en maak kans op een verdubbeling van uw reclamecampagne!

 

Breng uw bedrijf onder de aandacht tijdens het WK Voetbal 2022 bij Omroep Gelderland en scoor een gratis campagne!

In het najaar met uw bedrijf nog even knallen tijdens het WK Voetbal? Dat kan! Lees dan snel verder.......        want Omroep Gelderland Reclame gaat uw voetbalkennis en voorspel-talent belonen. 

Het WK Voetbal is dit jaar in de winterperiode en dat is uniek. Dit is het eerste WK voetbal ooit dat in de winter wordt georganiseerd. Dat kunnen wij vanuit Omroep Gelderland Reclame niet zomaar voorbij laten gaan. Wij komen vanuit ons Hart voor Gelderse ondernemers met iets waar uw voetbalHART blij van wordt. 

Voorspel de uitslagen van poulewedstrijden van het Nederlands voetbalelftal en win! 

Indien u in het laatste kwartaal van dit jaar een mediacampagne bij ons afneemt en inzet, gaan wij u vragen om de uitslagen van de poulewedstrijden van het Nederlands voetbalelftal te voorspellen. Heeft u de drie groepswedstrijden van het Nederlands voetbalelftal juist voorspeld dan wordt uw volledige campagne nogmaals kosteloos uitgezonden in het 1e kwartaal van 2023! Het mooie is dat deze actie geldig is met onze bestaande Hart voor Gelderse ondernemers-actie waarmee wij ondernemers in onzekere tijden willen steunen.

Geef uw voorspelling door en maak kans op brons, zilver of goud!

Brons: Heb je 1 uitslag goed voorspeld, dan zenden wij 25% van jouw WK-campagne nogmaals uit.

Zilver: Heb je 2 uitslagen goed? Dan zenden wij 50% van jouw campagne nog een keer uit.

Goud: Heb je 3 uitslagen goed? Dan zenden wij 100% van jouw campagne nog een keer uit.

Hoe werkt het!

  1. Neem allereerst contact op met iemand van ons WK actieTEAM  
  2. Bespreek uw doelstellingen met ons!
  3. Op basis van uw wensen en behoeften gaan wij een campagnevoorstel uitwerken..
  4. Na uw akkoord op ons voorstel gaan wij voor u aan de slag en zorgen wij er voor dat uw campagne zal bijdragen om uw doelstellingen waar te maken.
  5. Om kans te maken op de verdubbeling van uw mediacampagne moet u zelf nog maar 1 ding doen..  namelijk de uitslagen van de poulewedstrijden van het Nederlands voetbalelftal voorspellen.
  6. Om kans te maken op de verdubbeling van uw mediacampagne moet u zelf nog maar 1 ding doen..  namelijk de uitslagen van de poulewedstrijden van het Nederlands voetbalelftal voorspellen.

Niets goed, treur niet!

Heeft u geen enkele wedstrijd goed, treur niet want u krijgt van ons na de poulefase van het Nederlands voetbalelftal nog een leuke attentie overhandigd. Want meedoen moet altijd beloond worden! 

Gebruikmaken van de WK Voetbal Najaarsactie? Neem contact met ons op via  026 - 355 7444 of reclame@gld.nl

 

  • Deel dit artikel
Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer