• Winnaars van de Kerstwens zijn bekend! Winnaars van de Kerstwens zijn bekend! Winnaars van de Kerstwens zijn bekend!
 
  • Home
  • Nieuws
  • Winnaars van de Kerstwens zijn bekend!

Dit zijn de winnaars van onze kerstwens actie?

Kerst is altijd een uitgelezen moment om eens aan een ander te denken. Daar wil Omroep Gelderland Reclame dit jaar graag wederom aan bijdragen. 

De laatste jaren maakt Omroep Gelderland Reclame zich 'HART' voor Gelderse Ondernemers via verschillende initiatieven gaan wij ook iets weggeven. Wij vroegen daarom u, als ondernemer, om hulp, waarmee we een bevriende collega ondernemer in de spotlight gaan zetten.

Met de kerstgedachte in ons achterhoofd heeft Omroep Gelderland Reclame haar 'HART' voor Gelderse ondernemers weer laten spreken! Middels een unieke Kerstwens-actie gaan wij 3 ondernemers helpen om 2023 goed te starten.

Onderstaande bedriijven hebben een GRATIS radiocampagne van Omroep GLD inclusief proiductie van de commercials gewonnen via onze unieke KERSTWENS ACTIE! 

  1. Delsink Modeschoenen te Renkum
  2. Hout en Design te Ruurlo
  3. Kip2day te Barneveld, Voorthuizen en Ede

In het eerste kwartaal van 2023, laten wij 3  aangedragen kerstwensen in vervulling gaan, wij zullen dan 50 radiocommercials op Radio GLD gaan uitzenden. De voorwaarde die wij stellen, is dat het gaat om een commercial van 15 seconden, die uitgezonden dient te worden voor 1 april 2023. 

Heeft uw inzending niet gewonnen dan niet niet getreurd,  want de  desbetreffende ondernemer heeft een productie van een regionale radiocommercial  t.w.v. € 295,00 gewonnen!

Men krijgt in ieder geval de productie van een regionale radiocommercials  t.w.v. € 295,00 van ons cadeau aangeboden. (mits het bedrijf een radiocampagne van minimaal een 2 weken bij ons afneemt voor 1 april 2023).

 

  • Deel dit artikel
Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer