• Klantervaring: Klantervaring: Klantervaring:

    Klantervaring:

    "Radio en televisie, een verrassend betaalbaar alternatief!"

 
  • Home
  • Nieuws
  • Radio & TV, een betaalbaar alternatief!

Klantervaring: "Radio en televisie, een verrassend betaalbaar alternatief"!
 
De print wereld is volop in beweging. Diverse gemeentes in Nederland schakelt men om na de JA-JA of de JA-sticker plakken om wel folders en kranten te blijven ontvangen. Heeft men alleen de JA sticker, dan mag alleen de huis aan huiskrant in de brievenbus komen en geen folders. Plakt men niets dan mag er ongevraagd drukwerk bezorgd gaan worden.
In Gelderland is dit inmiddels het geval in de gemeente Winterswijk en Zevenaar. Maar komend jaar volgen er meerdere gemeentes in Gelderland.

Ook “het milieu belang” weegt steeds zwaarder voor inwoners, waardoor men geen ongevraagde print meer wenst te ontvangen. Begrijpelijk natuurlijk, maar voor de (lokale) ondernemers
wordt het wel steeds moeilijker om zo hun gewenste doelgroep en verzorgingsgebied te bereiken.
In 2023 schakelt ook de gemeente Bronckhorst om. Deze keuze brengt voor de lokale ondernemers ook nieuwe uitdagingen. Hoe komen ze nu wel onder de aandacht bij hun doelgroep?

“De keuze vanuit de gemeente is begrijpelijk, maar zet ons wel voor een uitdaging”, aldus Jeroen Helmink, eigenaar van Helmink Wonen en Keukens uit Vorden. “Wij versturen ook regelmatig folders en weten niet wat het bereik komend jaar gaat worden. Want zolang men alleen de JA-sticker op de brievenbus heeft, mag onze folder niet op de deurmat belanden. Daarbij komt ook nog de hogere kosten van het drukwerk en een aanzienlijke prijsstijging voor de bezorging van de folders. En in deze lastige tijden, wil men uiteraard wel het budget goed in de gaten houden en zoveel mogelijk op de kosten letten”.
 
“Voor ons een reden om eens met Omroep Gelderland in gesprek te gaan. Want radio en televisie is natuurlijk voor iedereen te ontvangen, hun online mogelijkheden ook, mits men natuurlijk geen ad blockers aan hebben staan”, gaat Jeroen verder. “In gesprek met Omroep Gelderland werden wij positief verrast over de mogelijkheden, het bereik, maar ook over de kosten. Nu bereiken we een veel groter gebied dan de folderprint markt, kunnen ook onze speciale openingstijden, bijvoorbeeld een koopzondag, snel onder de aandacht brengen.

Kortom een prima oplossing/alternatief voor de “uitdagingen” welke op ons pad zijn gekomen. Wij gaan vol vertrouwen deze samenwerking aan.” 

  • Deel dit artikel
Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer