• Omroep Gelderland zoekt de verborgen schatten van Gelderland Omroep Gelderland zoekt de verborgen schatten van Gelderland Omroep Gelderland zoekt de verborgen schatten van Gelderland

    Omroep Gelderland zoekt de verborgen schatten van Gelderland

 
  • Home
  • Nieuws
  • Omroep Gelderland zoekt de verborgen schatten van Gelderland

Omroep Gelderland zoekt de verborgen schatten van Gelderland
ARNHEM – Voor een special van het tv-programma Schatgraven is Omroep Gelderland op zoek naar Gelderse prachtstukken. Publiek kan kunst en curiosa meebrengen naar de taxatiedag op 29 mei in de DRU Cultuurfabriek in Ulft en meer te weten komen over de waarde en herkomst van hun dierbare objecten.

Taxatiedag in Ulft
Op zondag 29 mei staan in de DRU Cultuurfabriek op het DRU Industriepark  in Ulft weer verschillende taxateurs klaar voor het waarderen van de verborgen schatten van Gelderland; schilderijen, porselein, glas en aardewerk, klokken, sieraden, boeken, poppen(huizen) en noem maar op!

De deuren worden geopend om 10.00 uur. Op volgorde van binnenkomst ontvangt het publiek een gratis volgnummer. Vanaf 11.00 uur gaat het publiek in kleine groepen onder begeleiding van een gastheer/-vrouw naar de taxatieruimte.

Om 16.00 uur worden de deuren weer gesloten; degenen die dan binnen zijn en een bon met volgnummer hebben, kunnen hun meegebrachte spullen nog laten waarderen. Bij extreme drukte kan besloten worden de deuren eerder al te sluiten.

Speciale uitzending
Van objecten met een bijzondere herkomst of waarde worden tijdens de taxatiedag in Ulft ter plekke tv-opnames gemaakt. Op 1e en 2e Pinksterdag zijn deze terug te zien in de speciale uitzending van Schatgraven op TV Gelderland, gepresenteerd door Peter van den Hout en Esther Stegeman.

De special van Schatgraven is op 1e en 2e Pinksterdag, 5 en 6 juni, om 17.20 uur te zien op TV Gelderland (daarna ieder uur herhaald). Uitzending gemist? Terugkijken kan via Uitzending Gemist.

  • Deel dit artikel
Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer