• Omroep Gelderland pakt uit met de feestdagen Omroep Gelderland pakt uit met de feestdagen Omroep Gelderland pakt uit met de feestdagen

    Omroep Gelderland pakt uit met de feestdagen

 
  • Home
  • Nieuws
  • Omroep Gelderland pakt uit met de feestdagen

ARNHEM – De dagen worden kouder, kerstbomen worden opgetuigd en de kerstmuziek draait weer op volle toeren. We maken ons klaar voor wat veel mensen de gezelligste tijd van het jaar vinden: kerst. Omroep Gelderland pakt in december uit met speciale tv-programma’s en leuke acties.

Van een kerstshow tot een kerstconcert en van een eindejaarsshow tot carbid schieten, bij Omroep Gelderland komt het allemaal voorbij. Ontdek de meest actuele programmering op gld.nl/feestdagen.

Kerst vier je samen | 20 t/m 24 december
In de kerstshow Kerst vier je samen laten presentatoren Sonja Booms en Frans Duijts samen met Esther Stegeman bijzondere wensen in vervulling gaan en worden er kerstbomen bezorgd bij mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Hoe de feestdagen er dit jaar ook uit gaan zien: kerst vieren we samen. Vanaf 20 december dagelijks om 17.20 uur te zien op TV Gelderland (daarna ieder uur herhaald).

Kerstconcert Omroep Gelderland | 25 december
Op eerste kerstdag is het enige echte Omroep Gelderland Kerstconcert te zien. Geniet mee met de muziek van Shirma Rouse, Dwight Dissels, Sterre Koning, Ralph van Manen, Johannette Zomer met Mike Boddé en de Dutch String Collective o.l.v. Marieke de Bruijn. Het volledige kerstconcert is ’s middags om 14.00 te zien en ’s avonds vanaf 17.20 uur in twee delen op TV Gelderland. Op tweede kerstdag is het concert ook (deels) te horen op Radio Gelderland tijdens Zin in Zondag van 07.00 tot 10.00 uur.

Het lekkerste van Gelderland | 26 december 
Op tweede kerstdag strijden de winnaars van alle afleveringen tegen elkaar in de finale van Het Lekkerste van Gelderland. De winnaar wint eeuwige roem, de titel ‘Winnaar Het Lekkerste van Gelderland 2021’ én een trofee: een gouden pollepel. In de keuken blikt Jochem van Gelder met de finalisten terug en vooruit op hun deelname. 

Het jaar van Gelderland | 27 t/m 30 december
Linda Geerdink en Frank Oosterwegel blikken in de laatste week van 2021 terug op het afgelopen jaar. Samen met gasten halen ze opmerkelijke en indrukwekkende momenten en gebeurtenissen nog één keer terug. Vanaf 27 december dagelijks om 17.20 uur te zien op TV Gelderland.

Carbid Knallen! | 31 december (onder voorbehoud)
Esther Stegeman trekt de provincie in op zoek naar carbidliefhebbers. Ontdek hoe Gelderland afscheid neemt van 2021. 's Middags om 13.00 uur live te zien op TV Gelderland. Vanaf 17.20 uur zetten we alle hoogtepunten nog een keer op een rij.

Bekijk de actuele decemberprogrammering op gld.nl/feestdagen. Aflevering online (terug)kijken? Dat kan via Uitzending Gemist.

  • Deel dit artikel
Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer