• Nieuwe online targeting mogelijkheden! Nieuwe online targeting mogelijkheden! Nieuwe online targeting mogelijkheden!

    Nieuwe online targeting mogelijkheden!

 
  • Home
  • Nieuws
  • Nieuw targeting mogelijkheden online

Nieuwe targeting mogelijkheden rondom online adverteren!

Online adverteren is als geruime tijd een onderdeel van marketingmix. Al jaren ontwikkeld Omroep Geldelrand Reclame nieuwe mogelijkheden voor relaties om meer rendement te halen uit de online campagne's.

Al enige tijd hebben wij de video in app banner in ons portfolio, die al veel extra voordelen geeft t.o.v. traditionele manier van online advertising.

Sinds kort zijn er bij Omroep Gelderland nieuwe manieren om uw online campagne te targetten. Er wordt gebruik gemaakt van adverteren op basis van tijd, context, locatie en weer, interesses en behoeftes.
 
Nieuwe vormen van targeten

Op de websites en apps van Omroep Gelderland wordt gebruik gemaakt van adverteren op basis van context, locatie, interesses en behoeftes. Advertenties passen bij het nieuwsbericht, verhaal of video op de pagina, de gehele website of app van Omroep Gelderland. Deze methoden bieden adverteerders verschillende manieren om hun advertenties te richten op de juiste doelgroep, zonder dat persoonlijke gegevens worden verzameld of gedeeld.

Meer weten over de mogelijkheden onze media-adviseurs kunnen u adviseren de juiste keuze's te maken om meer rendement uit uw campagne te halen!

Ja, ik wil graag meer informatie:

 

 

 

  • Deel dit artikel
Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer