• "Omroep Gelderland Reclame overtrof onze verwachtingen"

 

“De samenwerking vind ik heel prettig! Het team ondersteunt ons op een fijne manier en accountmanager Dennis hielp goed bij het vertalen van onze boodschap naar een mooie spot.” Aldus Ester van der Vegt, kwaliteitsmanager bij Optimum Clinics. Sinds april 2021 werken zij samen met Omroep Gelderland Reclame. Wij vroegen Ester om haar ervaring en meer over het zelfstandige behandelcentrum met ons te delen.

Ester: “Optimum Clinics is hét zelfstandig behandelcentrum van Gelderland. We zijn een groeiende keten en behandelen laagcomplexe zorg, van spataderbehandelingen en acne tot eczeem en sinds kort ook kno-aandoeningen zoals slechthorendheid en keelproblemen. We hebben kundige artsen en – dat is een groot voordeel – geen wachtlijsten. Daarbij zijn we kleinschalig en persoonlijk. Bij ons heb je altijd dezelfde arts die je naam kent.”

Verwachtingen overtroffen
“Sinds een aantal weken werken we samen met Omroep Gelderland Reclame. Ik ben erg enthousiast over deze samenwerking en de gemaakte spots, die onze verwachtingen overtroffen. De radio- en tv-commercials waren nog professioneler en hadden meer uitstraling dan we hadden verwacht. Van tevoren wisten we nog niet hoe we de spots vorm wilden geven, maar accountmanager Dennis heeft hier goed bij geholpen. Hij adviseerde ons hoe én op welke momenten we onze boodschap het beste konden communiceren.”

Lees verder na de commercial ...

Alles uit handen nemen
“Dennis dacht echt met ons mee over hoe we het optimale uit ons budget konden halen. Daarbij heeft hij onze wensen perfect gecommuniceerd aan de productiepartij en was een aanpassing snel gemaakt. Ook is de omroep goed bereikbaar en verloopt de communicatie prettig. Ik zou adverteren bij Omroep Gelderland andere ondernemers dan ook zeker aanraden. De prijzen zijn goed, jullie organiseren mooie acties en nemen alles uit handen. Dat is zeker voor een midden- of kleinbedrijf zonder marketingafdeling heel prettig.”

Leuke reacties
“De campagne loopt nu een aantal weken. We hebben inmiddels leuke reacties ontvangen en merken dat het aantal websitebezoeken en afspraken toeneemt. Om een echt goed beeld te krijgen van de resultaten moeten we nog wat langer wachten, omdat het vaak wat langer duurt voordat mensen daadwerkelijk bij ons een afspraak maken. Omdat ze een doorverwijzing via de huisarts moeten krijgen als ze de behandeling vergoed willen krijgen. Maar ik heb er het volste vertrouwen in.”

Meer informatie over Optimum Clinics? Ga naar optimumclinics.nl. Of wil je samenwerken met Omroep Gelderland? Neem contact op via 026 – 355 7444 of reclame@gld.nl of laat je gegevens achter in het contactformulier op de homepage

  • Deel dit artikel
Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer