• Klantcase Ralp Klaassen. Klantcase Ralp Klaassen. Klantcase Ralp Klaassen.

    Klantcase Ralp Klaassen.

    "De respons heeft me verrast!"

 
  • Home
  • Nieuws
  • Klantcase "De respons heeft me verrast!"

Klantcase Ralp Klaassen."De respons heeft me verrast!"

In hartje Doesburg is Slaapspecialist Ralph Klaassen gevestigd. Deze lokale ondernemer staat voor een luisterend oor en een goed advies voor de bezoekers.

“Ik heb niet veel met online webshops”, aldus Ralph. “Vaak zijn mensen online alleen maar op zoek naar goedkoop mogelijk, maar niet naar een goed advies. Dat is natuurlijk prima, maar dan moet je niet bij mij aankloppen.

Ik wil mijn klanten de aandacht geven die ze verdienen, luisteren naar hun (slaap) problemen en ze voorzien van een goed advies en oplossing zodat ze ’s nachts wel kunnen slapen en uitgerust opstaan. En dit tegen een scherpe prijs!  De mediawereld wordt steeds groter, maar ook lastiger, zeker voor de lokale ondernemer. Wat kan ik doen om onder de aandacht te komen, net name in de regio van Arnhem, Doetinchem en Zutphen. Want die regio is erg belangrijk voor mij.”

“Ik heb in het verleden regelmatig advertenties geplaatst, maar daar kreeg ik alleen reacties op als ik echt sale had, kortingen tot 70%, totale leegverkoop. Op dat soort kreten kwamen de bezoekers wel”, zegt Ralph met een glimlach. “Maar dat zijn niet de mensen die ik wil bedienen. Voor onze klanten doen we graag ons best voor een goede oplossing om een goede nachtrust te krijgen in een juiste prijs/kwaliteit verhouding.

Speciaal voor de 50 plusser heb ik zelf een uniek matras ontworpen Zelf heb ik een uniek matras ontworpen, speciaal voor de 50-plusser. Een goed matras, van goede kwaliteit en betaalbaar voor slechts 499 euro! Tevens geef ik 100 dagen proeftijd, zodat men echt overtuigd kan raken.  Want zeg nou zelf, iedereen wil toch uitgerust opstaan en vol energie aan de nieuwe dag beginnen….”

Adverteren op radio en televisie bij Omroep Gelderland Reclame

“Op een dag kwam Dennis, een vertegenwoordiger van Omroep Gelderland binnengestapt. Een leuk verhaal dacht ik, maar is dat ook zo, wat hij allemaal zegt. Toch de stoute schoenen aangetrokken en besloten deze manier van reclame maken ook een kans te geven. Mijn verwachten waren niet hoog, gezien mijn andere reclame ervaringen. Maar eerlijk is eerlijk, de respons heeft me positief verrast. Ik krijg serieuze mensen in de winkel, geen koopjesjagers. Mensen die niet voor een dubbeltje op de eerste rij willen zitten maar gewoon service en kwaliteit willen, tegen een betaalbare prijs. Voor mij is reclame maken via radio en televisie van Omroep Gelderland echt succesvol.

  • Deel dit artikel
Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer