• Het regent aanbiedingen bij Omroep Gelderland Reclame Het regent aanbiedingen bij Omroep Gelderland Reclame Het regent aanbiedingen bij Omroep Gelderland Reclame

    Het regent aanbiedingen bij Omroep Gelderland Reclame

 
  • Home
  • Nieuws
  • Het regent voordeel bij Omroep GLD Reclame

Breng uw bedrijf onder de aandacht bij Omroep Gelderland en ontvang de originele Omroep Gelderland Reclame Paraplu!

Na een natte, voor velen verregende zomervakantie, gaan we hopelijk een mooi najaar tegemoet.En dat betekent dat het weer tijd is om uw bedrijf een boost te geven! Profiteer van onze najaarsactie en promoot uw bedrijf of organisatie via de mediakanalen van Omroep Gelderland.

Met onze krachtige commercials op radio, TV én online komt u effectief onder de aandacht bij uw doelgroep in de regio.

Gericht bereik

Omroep Gelderland heeft een breed en betrokken publiek. Of u nu een lokaal restaurant, een winkel of een dienstverlenend bedrijf heeft, onze kanalen bieden u de mogelijkheid om uw boodschap op maat te communiceren.

Professionele productie

Onze ervaren audio- en videoproducenten staan klaar om kosteloos uw commerciële boodschap om te zetten in een krachtige en visueel aantrekkelijke commercial. Zij zorgen ervoor dat uw merk opvalt.

Maak gebruik van onze Najaarsactie en ontdek hoe een online campagne, radio- en televisiecommercials u kunnen helpen om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Wij begrijpen dat elke onderneming uniek is en haar eigen behoeften heeft. Of u nu een korte radiocommercial wenst,een uitgebreide televisiecampagne of meer online zichtbaarheid ambieert,wij bekijken graag samen met u uw wensen zodat u kunt kiezen wat het beste campagne is voor uw onderneming. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om uw najaarsaanbieding te bespreken.

Gebruikmaken van de Najaarsactie? Neem contact met ons op via  026 - 355 7444 of reclame@gld.nl

Als dank voor uw afspraak ontvangt u van ons de originele Omroep Gelderland Reclame Paraplu!

Ja, ik wil graag meer informatie:

       

 

  • Deel dit artikel
Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer