• Gelderse familiebedrijven gezocht voor Fa. Milie BV Gelderse familiebedrijven gezocht voor Fa. Milie BV Gelderse familiebedrijven gezocht voor Fa. Milie BV

    Gelderse familiebedrijven gezocht voor Fa. Milie BV

 
  • Home
  • Nieuws
  • Gelderse familiebedrijven gezocht voor Fa. Milie BV
Voor een nieuw seizoen van Fa. Milie BV is Omroep Gelderland op zoek naar Gelderse familiebedrijven! In dit programma wordt er wekelijks een Gelders familiebedrijf in de spotlights gezet, verspreid over de hele provincie. Welke veranderingen zijn er door de jaren heen geweest, hoe is de familiesfeer en wat maakt een familiebedrijf zo bijzonder? Iets voor jouw familiebedrijf? Geef je hier nu op.

Dit jaar biedt Omroep Gelderland specifiek een podium aan bedrijven die het afgelopen jaar iets bijzonders hebben meegemaakt of waar binnenkort iets staat te gebeuren. De beoogde thema’s voor dit jaar zijn: nieuwbouw of verbouw, het stokje wordt overgegeven, opvolger gezocht en/of (nog) niet gevonden, duurzaamheid, een andere koers varen, bedrijf in de verkoop, moderniseren, in de problemen door corona/het bedrijf floreert juist door corona.Wil jij jouw verhaal delen? Meld je dan nu ook voor Fa. Milie BV en zet jouw familiebedrijf in de spotlights!

  • Deel dit artikel
Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer