• Frank van Dijk nieuwe presentator ochtendshow Radio Gelderland Frank van Dijk nieuwe presentator ochtendshow Radio Gelderland Frank van Dijk nieuwe presentator ochtendshow Radio Gelderland

    Frank van Dijk nieuwe presentator ochtendshow Radio Gelderland

 
  • Home
  • Nieuws
  • Frank van Dijk nieuwe presentator ochtendshow Radio Gelderland

ARNHEM – Vanaf 3 januari 2022 is Frank van Dijk de nieuwe presentator van de ochtendshow op Radio Gelderland. Hij neemt de microfoon over van Nieke Hoitink die het programma Goedemorgen Gelderland vijf jaar presenteerde.

Voor Frank van Dijk is de Gelderse radiostudio geen onbekend terrein. De afgelopen jaren presenteerde hij met veel plezier het radioprogramma Thuis in Gelderland en daarnaast is zijn stem te horen in verschillende promo’s en jingles. Vanaf januari ontwaakt Gelderland elke werkdag samen met Frank en brengt hij de luisteraars op de hoogte van het belangrijkste nieuws, weer en verkeer. Frank kijkt vol enthousiasme uit naar deze nieuwe uitdaging:

"Al bijna 15 jaar sluit ik de dag af op de radio. En in plaats van het licht uit, doe ik het straks juist weer aan. Voor mij is de ochtend het mooiste moment om radio te maken. Dus ik ben heel blij dat ik dit mag gaan doen. Mensen worden wakker en beginnen aan hun dag. En ik ben daar straks gewoon een onderdeel van. Samen opstaan met fijne muziek, het nieuws van die dag en zoveel mogelijk goede zin."

Vertrek Nieke Hoitink
Nieke vertrekt naar dagblad De Stentor om als verslaggever verder te gaan: “Dit waren vijf mooie jaren, waarin je voelt dat zoveel mensen dagelijks met je opstaan. En die luisteraar wil erop kunnen vertrouwen dat ze van jou horen wat ertoe doet die dag. Op 24 december ben ik voor het laatst te horen op radio, tot die tijd blijf ik de ochtendshow met veel overtuiging en plezier maken. Ik wens Frank veel succes in de periode die daarop volgt.”

Goedemorgen Gelderland is iedere werkdag van 06.00-09.00 uur te horen op Radio Gelderland. Check het beste signaal via de Kanaalwijzer of luister online via Live Radio.

  • Deel dit artikel
Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer