• Bekendheid voor Noord-Veluws Museum met behulp van GLD Reclame Bekendheid voor Noord-Veluws Museum met behulp van GLD Reclame Bekendheid voor Noord-Veluws Museum met behulp van GLD Reclame

    Bekendheid voor Noord-Veluws Museum met behulp van GLD Reclame

 

Directeur Erik Stotijn vindt het belangrijk dat het Noord-Veluwse Museum regionaal, provinciaal en landelijk zichtbaar is. Zodat de indrukwekkende tentoonstellingen de aandacht krijgen die ze verdienen. Omdat je door te adverteren via Omroep Gelderland Reclame een grote regionale doelgroep bereikt, was het voor Erik een logische stap om met ons in zee te gaan. Meer weten over het museum en onze samenwerking? Lees dan snel verder.

Erik: “Het Noord-Veluws Museum is een relatief jong museum; op 1 november 2014 zijn we officieel geopend voor het publiek. Het is een echt kunstmuseum met hoofdzakelijk schilderijen, allemaal van relatief onbekende kunstenaars die van 1880 tot 1950 in het Noord-Veluwse gebied werkten en woonden. Kunstenaars kwamen naar de Veluwe onder andere vanuit de randstad, omdat het zo’n geschikt decor was om te schilderen, met zandverstuivingen, heide en mooie natuur. Er waren in die tijd rond de 150 tot 200 schilders op de Veluwe actief.”

Lees verder na de afbeelding

Recordaantal bezoekers
“Het museum is een particulier initiatief van een succesvol ondernemer. Hij verzamelde kunst van de Veluwe en vond dat die gezien mocht worden. Zelf ben ik een jaar voor de opening van het museum directeur geworden. Ik heb geholpen de organisatie op de rit te zetten en het museum nationale bekendheid te geven. Dat is aardig gelukt! In het eerste jaar trokken we 20.000 bezoekers en in 2019 verwelkomden we een recordaantal van 33.000 bezoekers. Helaas loopt dit nu door de coronacrisis anders, maar we hebben mooie tentoonstellingen gepland voor wanneer we weer open mogen.”

Fijne samenwerking
“Twee keer per jaar houden we een grote tentoonstelling, voor ons een perfect moment om een commercial uit te zenden op tv en radio Gelderland. Wanneer de volgende voorstelling van start gaat zijn we hier ook zeker weer te zien en te horen. Over de campagnes heb ik bij Omroep Gelderland Reclame meestal contact met accountmanager Robert Ververda. De manier waarop hij communiceert vind ik bijzonder prettig en we hebben een goede band.”

Lees verder na de afbeelding

Intensief contact
Het contact met de reclameafdeling is de laatste tijd ook intensiever geworden. In het begin is het even aftasten wat de commercials opleveren, maar hoe langer ik hier werk hoe meer ik ervaar dat er op grote schaal naar de omroep wordt geluisterd en gekeken. Wat verder nog leuk is om te vertellen, is dat het museum ook steeds meer online te vinden is. We maken bijvoorbeeld filmpjes van rondleidingen, die onder andere te zien zijn op onze website, Facebook en YouTube. Al met al timmeren we hard aan de weg. En daar helpt Omroep Gelderland Reclame ons uitstekend bij.”

Credits afbeeldingen: Noord-Veluws Museum

Ook samenwerken met ons? Neem contact met ons op via 026 – 355 7444 of reclame@gld.nl of laat je gegevens achter in het contactformulier op de homepage. Wij helpen je graag verder.

  • Deel dit artikel
Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer