• 27 luxe woningen verkopen </br> via TV Gelderland 27 luxe woningen verkopen </br> via TV Gelderland 27 luxe woningen verkopen </br> via TV Gelderland

    27 luxe woningen verkopen
    via TV Gelderland

    BestePrijs Makelaars start TV campagne

 
  • Home
  • Nieuws
  • 27 luxe woningen verkopen via TV Gelderland, hoe doe je dat?

27 luxe woningen verkopen via TV Gelderland

Aan de Lentse Plas, onder de rook van Nijmegen, ontwikkelt projectontwikkelaar Balance D’eau zevenentwintig luxe waterwoningen.
‘De woningen komen te liggen aan de westzijde van de Lentse Plas in de nieuwe wijk Waalsprong in Lent. Slechts 15 minuten fietsen van het centrum van Nijmegen. Het heldere water van de plas is van zwemkwaliteit, je kunt er zo een duik in nemen!’, vertelt Danny Pellegrom, eigenaar van BestePrijs Makelaars die de woningen in de verkoop heeft. Een mooi project met woningen in een hogere prijsklasse. Om de verkoop te stimuleren organiseert BestePrijs Makelaars informatiebijeenkomsten.

Promotie op TV of adverteren in de krant?
Dennis van Kesteren, accountmanager bij Omroep Gelderland: ‘Als je wilt dat deze bijeenkomsten goed bezocht worden ben je bij TV Gelderland aan het juiste adres. Wij zorgen er voor dat in twee weken tijd, de informatiebijeenkomst dagelijks op meerdere malen op TV gepromoot wordt. Vergeleken met een advertentie in de (lokale) krant ligt de effectiviteit van dagelijks in beeld zijn vele malen hoger. Tel je daarbij de audiovisuele meerwaarde van het in beeld brengen van de woningen bij op, dan kom je op een korte, maar krachtige promotiecampagne.’

Commercialproductie
De commercial is geproduceerd door productiepartner Lekker Hip. ‘Van het door Danny Pellegrom van BestePrijs Makelaars aangeleverde visuele materiaal is binnen no time een sterke videocommercial neergezet.’ aldus Dennis van Kesteren.

Ja, ik wil ook een succesvolle campagne bij Omroep Gelderland

Deel dit artikel

  • Deel dit artikel
Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer