• Adverteren op Radio Gelderland Adverteren op Radio Gelderland Adverteren op Radio Gelderland

    Adverteren op Radio Gelderland

 

Jouw onderneming dagelijks te horen bij 138.000 luisteraars

Voor veel luisteraars is dat dagelijkse kost. Vanaf 's ochtends 06.00 uur zitten onze presentatoren en technici klaar om de Gelderlanders met elkaar te verbinden. Actualiteiten, interviews, nieuws en reportages op locatie. Omroep Gelderland is de gespreksleider voor het gesprek van de dag.

  • Wanneer kies je voor adverteren op Radio Gelderland?

Radio Gelderland kent een trouw publiek dat dagelijks naar onze zender luistert. Op de radio kan een snelle bereiksopbouw gerealiseerd worden in een kort tijdsbestek. Het kanaal leent zich perfect voor aankondigingen van evenementen/concerten/voorstellingen/exposities, tijdelijke acties, bijzondere dagen (open dagen of bijzondere openingstijden) en uitbouw van naamsbekendheid.

  • Hoe kom ik aan een goede radiocommercial?

Daar helpen wij je bij. Wij kennen de producenten die je helpen aan de meest geschikte stem, een herkenbare jingle en die jouw communicatiedoel weten te vertalen naar een script. Wij bieden volledige begeleiding tijdens dit proces. Lees hier meer over onze werkwijze.

Meer weten over tv-reclame? Lees onze blogs, vul het contactformulier in, of neem direct contact met ons op via 026 - 355 7444 of reclame@gld.nl.

 

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer