• Alternatieve tekst van foto Alternatieve tekst van foto Alternatieve tekst van foto

    Online adverteren in jouw regio

    Breng je boodschap exact daar waar je gezien wil worden!

 

Maandelijks zichtbaar voor 1.660.829 unieke bezoekers

  • GLD.nl & de GLD nieuws apps

Het Omroep Gelderland redactie team publiceert het dagelijkse nieuws in video, foto en tekstartikelen. Naast de website www.gld.nl, welke te bezoeken is op smartphone, tablet & desktop/laptop, bestaan er ook de veelgebruikte nieuws apps voor tablet & smartphone. Zo brengen wij het Gelderse nieuws op ieder gewenst toestel of computer dichtbij! Maandelijks begroeten en informeren wij 1.6 miljoen unieke bezoekers. Hier zitten ook klanten in jouw regio tussen!

  • Wanneer kies je voor online adverteren bij Omroep Gelderland?

Je kunt kiezen uit verschillende opties: adverteren met een pre-roll of online banner. Met de zogenoemde preroll advertising wordt jouw videocommercial vertoond aan de Omroep Gelderland bezoekers in het door jou bepaalde gebied. Hiermee ben je in staat om jouw eigen uitzendgebied en regio voor jouw videocommercial te bepalen. Onze bannerposities zijn in alle nieuwsapps en op omroepgelderland.nl te vinden. Door te kiezen voor displayadvertising wordt een snelle bereiksopbouw in de voor jou relevante regio gemaakt. Met onze advertentieserver kunnen we zelfs de contactfrequentie voor jou bepalen.

Meer weten over online reclame? Lees onze blogs, vul het contactformulier in, of neem direct contact met ons op via 026 - 355 7444 of reclame@gld.nl.

 

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer